دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 120068
    تاریخ انتشار: 17/بهمن/1397 - 12:47
    کمیته هسته‌ای مجلس

    ذوالنور: کانال مالی اروپایی‌ها در حد"SPV" هم نیست

    رئیس کمیته هسته‌ای مجلس با بیان اینکه ایجاد ابزار ویژه مالی اروپا با ایران در حد "SPV"نیست گفت:"اینستکس" "روغن ریخته شده نذر امامزاده" است.

     ذوالنور: کانال مالی اروپایی‌ها در حد"SPV" هم نیست

    حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری، رئیس کمیته هسته‌ای مجلس شورای اسلامی با اشاره به ایجاد ابزار ویژه مالی اروپا با ایران ( اینستکس ) گفت: اینکه اروپایی‌ها اجرایی شدن برخی از مفاد اینستکس را مشروط به اجرای FATF کردند، مداخله در امور داخلی کشورمان است. تصویب یا عدم تصویب اینگونه موضوعات با توجه به مصالح ملی انجام می‌شود.

    وی با بیان اینکه FATF ساز و کار الزام‌آوری نیست و کشورها می‌توانند داوطلبانه به آن ملحق شوند، ادامه داد: اروپایی‌ها به جای دخالت در امور داخلی ایران، به تعهدات خود در برجام عمل کنند و حتی خلاء آمریکا در برجام را نیز باید پر کنند.

    نماینده مردم قم در مجلس دهم با تاکید بر اینکه کانال مالی که اروپایی‌ها با ایران باز کردند حتی در حد" SPV" هم نیست، افزود: اینستکس استثناء در غذا و دارو است؛ البته این موضوع نیز از تحریم‌های یکطرفه‌ای که آمریکا ضد کشورمان اعمال کرده معاف است.

    عضو کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: اینستکس، در واقع همان ضرب‌المثل ایرانی‌ها است که می‌گویند"روغن ریخته شده نذر امام زاده شده " است.

    رئیس کمیته هسته‌ای مجلس اضافه کرد: اروپایی‌ها باید هرچه سریعتر تصمیم بگیرند که چگونه می‌خواهند تعهدات برجامی خود را عملیاتی کنند. اگر این اتفاق نیفتد قطعاً جمهوری اسلامی ایران تصمیمات جدی در این زمینه اتخاذ خواهد کرد.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما