دوشنبه 27 مهر 1405 - Mon 19 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 120068
    تاریخ انتشار: 17/بهمن/1397 - 12:47
    کمیته هسته‌ای مجلس

    ذوالنور: کانال مالی اروپایی‌ها در حد"SPV" هم نیست

    رئیس کمیته هسته‌ای مجلس با بیان اینکه ایجاد ابزار ویژه مالی اروپا با ایران در حد "SPV"نیست گفت:"اینستکس" "روغن ریخته شده نذر امامزاده" است.

     ذوالنور: کانال مالی اروپایی‌ها در حد"SPV" هم نیست

    حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری، رئیس کمیته هسته‌ای مجلس شورای اسلامی با اشاره به ایجاد ابزار ویژه مالی اروپا با ایران ( اینستکس ) گفت: اینکه اروپایی‌ها اجرایی شدن برخی از مفاد اینستکس را مشروط به اجرای FATF کردند، مداخله در امور داخلی کشورمان است. تصویب یا عدم تصویب اینگونه موضوعات با توجه به مصالح ملی انجام می‌شود.

    وی با بیان اینکه FATF ساز و کار الزام‌آوری نیست و کشورها می‌توانند داوطلبانه به آن ملحق شوند، ادامه داد: اروپایی‌ها به جای دخالت در امور داخلی ایران، به تعهدات خود در برجام عمل کنند و حتی خلاء آمریکا در برجام را نیز باید پر کنند.

    نماینده مردم قم در مجلس دهم با تاکید بر اینکه کانال مالی که اروپایی‌ها با ایران باز کردند حتی در حد" SPV" هم نیست، افزود: اینستکس استثناء در غذا و دارو است؛ البته این موضوع نیز از تحریم‌های یکطرفه‌ای که آمریکا ضد کشورمان اعمال کرده معاف است.

    عضو کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: اینستکس، در واقع همان ضرب‌المثل ایرانی‌ها است که می‌گویند"روغن ریخته شده نذر امام زاده شده " است.

    رئیس کمیته هسته‌ای مجلس اضافه کرد: اروپایی‌ها باید هرچه سریعتر تصمیم بگیرند که چگونه می‌خواهند تعهدات برجامی خود را عملیاتی کنند. اگر این اتفاق نیفتد قطعاً جمهوری اسلامی ایران تصمیمات جدی در این زمینه اتخاذ خواهد کرد.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما